Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

çatı çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Kullanılacak nüfus sayısı 100 kişgüzel aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yarar paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan dumanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Göreceksiniz ki bu radde faik nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ayrıca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan birkötü şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri hareketsiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı nasıl hizmet bünyelmalıdır? Yangın kapıları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı bulunduğunun, yangın kapısı sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının arama edilmesini yürekerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe yanlış örgülmaması gereken bir davranışlemdir.

Report this wiki page